друкувати


28 жовтня відбудеться публічне обговорення програм кандидатів до Івано-Франківської міськради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-26 05:05:38

Шановні журналісти, запрошуємо Вас взяти участь у публічному обговоренні програм кандидатів до Івано-Франківської міської ради.

Кожного із перелічених учасників представник Громадянської мережі ОПОРА запрошував або особисто, або через представників виборчого штабу, коли кандидат був відсутній.

Зустріч із кандидатами у депутати до міської ради відбудеться 28 жовтня о 12 годині у конференц-залі Івано-Франківського регіонального туристично-інформаційного центру, на неї запрошені:

ВО «Свобода»

ВО «Батьківщина»

Третя сила

Наша Україна

Фронт Змін

Сильна Україна

УНП

Партія Регіонів

Метою зустрічі є обговорення бачення розвитку громади Івано-Франківська, а також аналіз того, наскільки збігаються результати експертного опитування ГМ ОПОРА щодо ключових проблем і перспектив розвитку міста із пропозиціями кандидатів.

Критерієм підбору запрошених на зустріч були дані різних соціологічних служб стосовно рейтингу кандидатів і партій.

ОПОРА переконана, що слова кандидатів про відкритість до діалогу з представниками громадськості не розбігаються із реальними діями. Наскільки воно так, матимемо можливість переконатися на зустрічі.

За детальнішою інформацією звертайтеся до координатора кампанії громадського спостереження у Івано-Франківській області:

Іван МАРУНЯК, тел.: 097 729 07 09, 063 628 67 68. E-mail: i.marunyak@opora.org.ua