друкувати


О.Кононов: "Севілья" створила лише два небезпечні моменти біля наших воріт

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-22 10:51:22

Попри негативний результат домашньої зустрічі з "Севільєю" (0:1) наставник "Карпат" Олег Кононов підкреслив, що не має претензій до підопічних.

Львівські "Карпати" вдома не впоралися із "Севільєю" (0:1), зазнавши третьої поспіль поразки у Лізі Європи УЄФА і п'ятої поспіль - у офіційних матчах. Одначе керманич зелено-білих підкреслив, що не має претензій до своїх футболістів.

"Матч закінчився з негативним для нас результатом, проте я жодним чином не звинувачуватиму гравців. Адже вони старалися, демонстрували велике бажання, - зазначив на післяматчевій прес-конференції білоруський тренер. – Ми знали, що іспанці багато забивають після стандартів, готувалися відповідним чином, але все одно пропустили".

"Фактично "Севілья" створила лише два небезпечні моменти біля наших воріт. Так, вона добре контролювала м'яч, вражала технічними прийомами і гарними командними маневрами, але нічого видатного в її діях не було, - констатував Кононов. – Водночас і "Карпати" належним чином не змогли відповісти супернику".
 
За словами наставника господарів, навіть програні двобої є важливим досвідом для львів'ян. "Ми рухаємось уперед і з оптимізмом дивимось у майбутнє, - сказав він. – Я вірю, що на нас чекають перемоги, що наші виконавці стануть сильнішими й мудрішими".

Українська команда заслужила на схвальні відгуки й від опонента Кононова - Грегоріо Монсано. "Карпати" грали дуже непогано, і результат також свідчить про це. Але підсумок, у цілому, є справедливим. Переміг той, хто забив гол", - резюмував тренер.

Іспанець визнав, що наприкінці поєдинку його підопічні відчули потужність львівських атак. "Напередодні я уявляв собі "Карпати" саме такими - фізично сильними, витривалими, націленими на дебютний успіх у Лізі Європи. Але цього разу вони зустрілися з командою, котра знає, що робити з м'ячем", - додав він.

Джерело: UEFA.com