друкувати


Завершилася остання сесія Коломийської міської ради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-21 06:03:39

Сьогодні, 21 жовтня, в міській ратуші відбулось останнє четверте пленарне засідання 52 сесії Коломийської міської ради V демократичного скликання під головуванням міського голови Юрія Овчаренка. Загалом зареєструвалися 40 депутатів із 50.

Сеіся розглянула 81 питання порядку денного. Зокрема, це питання про виконання міського бюджету за 9 місяців 2010 р.; про використання коштів із резервного фонду міського бюджету за 9 місяців 2010 р.; про уточнення міського бюджету на 2010 р.

Затвердили програми забезпечення пожежної безпеки на 2011-2015 рр. та підготовки та проведення призову громадян міста на строкову військову службу на 2011-2015 рр. Зі слів Володимира Жупника, cеред завдань цих програм — ремонт колишнього медвитверезника для розміщення в подальшому тут роти військовослужбовців на контрактній основі, вони забезпечуватимуть правопорядок у Коломиї.

Також розглянули питання надання земельної ділянки (близько 25 га) в оренду з правом викупу австрійській фірмі Хольціндустрі Швайгофер, яка виявила бажання побудувати на ній деревообробний завод з інвестиціями близько 300 млн євро, розрахований на 500 робочих місць. Присутніми в залі при розгляді цього питання були перший заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Василь Плавюк, депутат обласної ради, голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич та депутат обласної ради, заступник міністра юстиції України Богдан Гдичинський. Частина вказаної ділянки належить Коломийському відділу УМВС, яку перед укладанням угоди з інвесторами передадуть у власність громади міста, порядок відведення даної ділянки затвердили на сесії міськради.

Також було проголосоване позитивно питання про присвоєння звання Почесного громадянина міста Коломиї Марії Маївській, директорові Печеніжинської музичної школи, керівнику хору Коломийської станиці Братства ОУН-УПА, відомій громадській діячці.

Серед інших розглянутих питань були питання комунальної власності та 59 земельних.

Насамкінець, депутати подякували міському голові Юрію Овчаренку та його команді за роботу впродовж всієї каденції. Міський голова також висловив вдячність депутатському корпусу за плідну співпрацю.

Завершилась сесія спільним фото.

Отож діяльність депутатів Коломийської міської ради V демократичного скликання та міського голови Юрія Овчаренка наближається до завершення. Охочі пригадати, як усе розпочиналося, клікайте тут...

Автор: Віта БОЙЧУК