друкувати


22 жовтня у Тисмениці відбудеться урочисте відкриття студії спортивного танцю «Твій стиль»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-21 04:30:58

22 жовтня о 16 годині у приміщенні актового залу Тисменицької ЗОШ (вул. Липова, 9) відбудеться урочисте відкриття студії спортивного танцю «Твій стиль».

В програмі урочистостей будуть цікаві виступи відомих танцівників області – майбутніх викладачів школи, юних вокалістів Прикарпаття - учасників фінального відбіркового туру «Дитячого Євробачення 2010», учасниці телевізійного шоу «Танцюють всі!», черлідерів групи підтримки НФК «Ураган» і, звичайно ж, урочисте перерізання червоної стрічки. Ведучі вечора – гумористичний дует «Хлопці по виклику». Смачний фуршет від ресторану «Надія».

Ініціаторами відкриття школи є голова Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнської федерації черліденгу груп підтримки спортивних команд Тетяна Бойчук та керівник групи підтримки народного футбольного клубу «Ураган» Наталія Тужеляк. Долучилося до проекту і ВАТ «Прикарпаттяобленерго». Викладачами школи стануть досвідчені хореографи, лауреати та переможці численних кубків, чемпіонатів та конкурсів як в Україні, так і за її межами, кращі танцівники Західної України, учасники різноманітних талант-шоу та проектів, наприклад, «Танцюють всі», «Україна має талант» та «Королева танцю Західної України - 2010».

Заняття проводитимуться за новітніми методиками та за останнім словом у хореографії, тому що усі викладачі студії постійно підвищують свою майстерність на майстер-класах відомих українських та закордонних тренерів. У школі будуть представлені такі напрямки, як бальна хореографія, сучасна хореографія (хіп-хоп), естрадні танці, а також танцювальна аеробіка. Особливу увагу серед зазначених стилів танців, яких навчатимуть дітей, буде займати черліденг, чер-данс. Тому варто сподіватись, що ще в цьому навчальному році на теренах Івано-Франківщини з’явиться перша шкільна професійна група підтримки.

Метою танцювальної студії «Твій стиль» є популяризація усіх видів танцю на теренах області, розвиток черліденгу, залучення дітей до мистецтва та спорту, виявлення та розвиток талантів і, звичайно ж, популяризація здорового способу життя серед дітей і молоді.

Концептуальною метою керівників школи танцю є підтримка естетичного та фізичного розвитку дітей із неблагополучних сімей, дітей, позбавлених батьківської опіки та піклування, дітей-сиріт та напівсиріт. Саме тому для відповідних категорій дітей встановлено безоплатне навчання танцям.

Джерело: sport.if.ua