друкувати


Трагедія на Коломийщині…

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-21 03:00:55

Незважаючи на неодноразові застереження МНСників щодо безпечного поводження громадян з вогнем у побуті, в області і далі продовжують мати місце факти загибелі людей у вогні. Останній трагічний випадок трапився  19 жовтня в селі Коршів на Коломийщині, де у вогні загинув 82-літній чоловік.

Як розповідає дочка загиблого, того дня зранку вона провідала свого батька і саме збиралася йти на роботу. Коли вона вийшла з будинку, то побачила як із димаря літньої кухні, в якій проживав її батько, клубочиться густий  дим.  

Гадаючи, що біді ще можна зарадити самотужки, жінка вбігла до помешкання у надії, що її батько ще живий, але було надто пізно: чоловік лежав на підлозі біля ліжка без ознак життя.

У розпачі жінка зателефонувала до рятувальників. На жаль, зарадити біді вже було надто пізно. Великих матеріальних збитків загоранням не було завдано, проте вогонь забрав найцінніше – життя людини. Що стало причиною трагедії, наразі встановлюється.

До речі, з початку року на території Івано-Франківщини виникло 907 пожеж, у вогні  загинуло 36 мешканців краю.

Головне управління МНС в області вкотре звертається до всіх мешканців краю  бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку власного життя та оточуючих людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди.

Джерело: Центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області