друкувати


Припинено діяльність підпільного цеху

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-19 12:45:29

У жовтні 2010 року працівники відділу податкової міліції Коломийського ОДПІ спільно з працівниками прокуратури Снятинського району в рамках проведення операції «Щит» припинено діяльність підпільного цеху з виробництва штучних ялинок та ялинкових прикрас в одному із сіл Снятинського району.

Перевіркою встановлено, що підприємець М. в орендованому колишньому складі мінеральних добрив налагодив незаконне виробництво та фасування штучних ялинок та ялинкових прикрас.

При обстеженні складського приміщення встановлено, що всупереч існуючих санітарних норм та з порушенням умов праці, 10 найманих осіб, з якими не укладено трудових угод, виготовляли без відповідної сертифікації продукцію (штучні ялинки та ялинкові прикраси) із сировини сумнівної якості іноземного походження. Всі 10 працюючих опитано та з’ясовано, що оплата їхньої праці проводилась у готівковій формі без відображення в бухгалтерському обліку.

Під час огляду місця події виявлено та вилучено в якості речових доказів товарів та обладнання на загальну суму однин мільйон 50 тис. гривень. Вказані товарно-матеріальні цінності описані та передані на відповідальне збереження, а приміщення, де здійснювалось виробництво, опечатані до вияснення обставин та прийняття рішення, згідно чинного законодавства.

Джерело: Управління податкової міліції ДПА в області