друкувати


За 2 дні Івано-Франківська друкарня «Кубекс» виготовить 1 млн 72 тисячі бюлетенів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-18 05:45:26

За два дні Івано-Франківська приватна друкарня «Кубекс» завершить друк бюлетенів на вибори по багатомандатних округах до Івано-Франківської обласної ради 31 жовтня. Загалом буде виготовлено 1 млн 72 тисячі бюлетенів.

Про це кореспонденту ZAXID.NET повідомив голова Івано-Франківської обласної виборчої комісії Олег Пилип’юк. За його словами, вибір друкарні для виготовлення виборчих бюлетенів зупинився на фірмі "Кубекс" через її потужність, відповідність ціни до якості паперу та непричетність власників до виборчого процесу.

"Співвласник коломийської друкарні ім. Шухевича Михайло Андрусяк є п’ятим номером у списках партії "Наша Україна" до обласної ради, а один із засновників брошнівської друкарні "Таля" теж кандидує до обласної ради. Відтак, ці друкарні не були задіяні до друку виборчих бюлетенів", - повідомив Олег Пилип’юк. За його словами, потужність приватної друкарні "Кубекс", яка становить 28 тисяч примірників на годину, дасть можливість виконати поставлені завдання.

"Крім того, я був у виробничому приміщенні фірми на вулиці Островського, 29. Там один великий ангар, в якому працюють дві поліграфічні машини Roland, і жодних коридорів чи закапелків. Тобто є всі необхідні умови для забезпечення прозорості друку бюлетенів", - зауважив Олег Пилип’юк.

Наразі в Івано-Франківській області відкрито 1020 виборчих дільниць та зареєстровано 36 партій для участі у виборах до обласної ради.