друкувати


МВС лякає івано-франківську «Свободу»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-15 09:30:14

Івано-Франківська «Свобода» заявляє, що працівники МВС перешкоджали представникам їхньої організації виїхати до Києва на марш за визнання УПА.

Спостерігачам ОПОРИ повідомили, що ввечері 13 жовтня, погрожуючи водіям двох автобусів, які стояли біля партійного офісу, позбавленням ліцензії на право перевезення, МВСівці порекомендували відмовитись від поїздки, в результаті чого вони так і не виїхали з Івано-Франківська. Пізніше двом мікро-автобусам, які все ж таки виїхали, працівники МВС перекрили дорогу вже на транспортному кільці у селі Клубівці, і після розмови правоохоронців з водіями, останні рушили назад. У «Свободі» такі дії пов’язують із намаганням залякати їх, особливо напередодні виборів.

Начальник центру зв'язкiв з громадськістю УМВС України в Iвано-Франкiвськiй областi Василь Гультайчук заперечує факт спілкування представників МВС з водіями автобусів біля офісу «Свободи». Факт зупинки мікроавтобусів у селі Клубівці підтвердив, але пояснив це прискіпливою перевіркою всіх транспортних засобів, що здійснюють пасажирські перевезення, для запобігання виникненню ДТП. Причиною повернення мікроавтобусів у зворотному напрямку,яких зупинили у селі Клубівці, представник МВС пояснив відсутністю у водіїв ліцензії та інших необхідних документів для здійснення пасажирських перевезень.