друкувати


15 жовтня в Івано-Франківську відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-14 06:30:47

15 жовтня 2010 року о 12.00 год. у м.Івано-Франківську в конференц-залі Регіонального туристично-інформаційного центру (вул. Галицька, 4а) на прес-конференції Громадянської мережі ОПОРА координатор кампанії громадського спостереження за місцевими виборами у Івано-Франківській області Іван Маруняк розповість про перебір виборчої кампанії на Прикарпатті.

Як працюють виборчі комісії? Перебіг кампанії в районах області. Виборчі технології. Скільки кандидатів змагаються за одне місце у місцевих радах? Відповіді на ці та інші питання будуть озвучені під час прес-конференції.

Довідково:  На Прикарпатті за перебігом виборчої кампанії спостерігає 5 довготермінових спостерігачів, що працюють у обласному центрі та районах області. В день голосування до них долучаться ще 45 спостерігачів, що спостерігатимуть за ходом голосування на виборчих дільницях.

Таким чином, кампанія громадського спостереження ОПОРИ - єдина на сьогодні спроба слідкувати за нинішніми місцевими виборами в масштабі всієї країни.

Місце проведення: м. Івано-Франківськ, конференц-зал Регіонального туристично-інформаційного центру вул. Галицька, 4а (міська Ратуша)

Початок о 12.00 год

За детальнішою інформацією звертайтеся до координатора кампанії громадського спостереження у Івано-Франківській області:

Іван Маруняк

Тел.: 097 729 07 09; 063 628 67 68

E-mail: i.marunyak@opora.org.ua