друкувати


Під Івано-Франківськом Knorr-Bremse збудує центр реабілітації для дітей-інвалідів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-14 05:15:39

Під Івано-Франківськом німецька група Knorr-Bremse збудує центр реабілітації для дітей-інвалідів.

За словами заступника мера міста Зінаїди Федорук, Knorr-Bremse Global Care групи компаній Knorr-Bremse (Німеччина) має намір побудувати центр соціально-психологічної реабілітації для дітей-інвалідів у селі Микитинці Івано-Франківської міської ради. Товариство має намір інвестувати у цей проект 2 млн євро, - пише Остров.

«Міськрада викупила майно – стадіон – в організації «Автоливмаш» на вул. Юності, 23 у с. Микитинці», – сказала Федорук. Основна умова – на цій ділянці площею близько 3 га міськрада зобов’язана провести всі комунікації й після цього передати земельну ділянку під будівництво. Knorr-Bremse Global Care буде протягом 2 років утримувати цей центр. Після цього центр буде передано на баланс міста. У новому центрі зможуть проходити реабілітацію 60 дітей-інвалідів.

Довідка. Групі компаній Knorr-Bremse понад 100 років. Це відомий в усьому світі виробник гальмових систем для залізничного та комерційного транспорту, автоматичних дверних систем, систем повітряного кондиціонування для залізничного транспорту й віброгасителів для двигунів внутрішнього згоряння.

У 2005 році група створила товариство Knorr-Bremse Global Care для добродійної діяльності в усьому світі.

Джерело: «ЗІК»