друкувати


Пейнтбол об’єднує студентів Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-13 04:00:25

9 жовтня в суботу відбулись змагання з пейнтболу між командами коледжів та інститутів міста Коломиї. На території пейнтбольного клубу в с. Шепарівці студенти та викладачі в спеціальних масках, з маркерами, які стріляють різнокольоровими кульками з фарбою, бігали по полігону, виконуючи військові вказівки та долаючи екстремальні перешкоди.

Організатор акції Олександр Потеряйло розповідає, що в заході взяло участь 8 команд: «Цю спортивну подію ми присвятили річниці УПА. Це так символічно, адже разом із патріотичним вихованням ми поєднали фізичну активність. А для того, щоб було цікавіше, в кожній команді пліч-о-пліч змагалися студенти, студентки та їх викладачі».

Переможцем стала команда Коломийського інституту Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника. Друге і третє місце посіли відповідно команди інституту управління природними ресурсами та Коломийського коледжу права і бізнесу. Всі вони отримали футбольні та баскетбольні м’ячі для своїх навчальних закладів, а самі учасники – смачні призи від піцерії «Синьйор Помідор».

Захід відбувся за підтримки Коломийської міської організації Політичної партії «За Україну» та кандидата на посаду міського голови Ігоря Слюзара.

Автор: Христина ЗАНИК