друкувати


15 будинків в Івано-Франківську надалі перебувають без тепла

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-12 02:15:23

Не зважаючи на початок з 7 жовтня опалювального сезону в Івано-Франківську, 15 будинків з 803-х, що перебувають а централізованому опаленні в місті і надалі перебувають без тепла.

Про це сьогодні під час оперативної наради в мерії повідомила начальник міської служби оперативного реагування Тетяна Клочко.

З її слів, основними причинами затримки у подачі теплоносія в оселі мешканців є несправність будинкових систем, а також викрадені ПС-крани. Зокрема, через крадіжки кранів без тепла перебувають розташовані на вулицях Івана-Павла ІІ та Івасюка 4 будинки житлово-будівельних кооперативів та будинки ЖЕО-8.

Як повідомив заступник керівника КП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Богдан Мимоход, в даний час його структура намагається налагодити контакт з керівництвом житлово-будівельних кооперативів, щоб разом знайти вихід із ситуації, що склалася. «Будемо думати, - зазначив комунальник, - як ці будинки хоча б в аварійному порядку (щоправда це не вихід) запустити. Крім того, працюємо над стояками, оскільки мають місце витоки. Окремі стояки не працюють».

Зі слів пана Мимохода, на сьогоднішній день тепло надходить у всі без виключення дитячі садочки та на всі об’єкти соціальної сфери.

Він також повідомив, що вчора комунальним підприємством підписано договір з ДК «Газ України» про постачання енергоносіїв. Крім того, Урядом поставлено завдання до 14 жовтня повністю запустити опалення по області, щоб не було збоїв.

Автор: Сергій БІЛИЙ