друкувати


Прикарпаття представили на ХVII Міжнародному туристичному салоні "Україна 2010"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-11 04:45:35

Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації представило туристичний потенціал області на ХVII Міжнародному туристичному салоні "УКРАЇНА 2010", який проходив 6-8 жовтня 2010 рокуна території Міжнародного виставкового центру в м.Києві.

У ХVII Міжнародному туристичному салоні “Україна 2010” взяло участь більше 600 туристичних компаній з 38 країн світу, серед яких такі країни як Китай, Чехія, Словаччина, Туреччина, Польща, Болгарія, Малайзія, Аргентина, Шрі-ланка та ін. Широкий вибір популярних турів презентували також визнані українські та іноземні туроператори – CORALTRAVEL, IDRISKATOUR, АНЕКСТУР, ГАМАЛІЯ, СІТА, ПЕГАС ТУРИСТИК та ін.

Стенд України на виставці було представлено окремою спеціалізованою експозицією з назвою “Зустрінемось в Україні”, на якому були представлені усі без винятку області України, а також міста Київ та Севастополь. Івано-Франківську область на виставці представляли, крім головного управління, такі туристичні фірми як “Галичанка ІФ”, ЗАТ “Івано-Франківськтурист”, “Довіра ІФ”, ТзОВ “Надія”, ТзОВ “Кондор”, готель «Коруна», БВ «Карпати» (м. Яремче), садиба «Княжий град» (с.Княждвір Коломийського району). Учасники виставки мали нагоду налагодити контакти з майбутніми партнерами, укласти угоди про співпрацю.

В рамках виставки проходили презентації туристичних можливостей різних країн та проводились тематичні семінари. Зокрема, представники головного управління взяли участь в семінарі “Категоризація малих готелів”, на якому йшлося про зарубіжні системи категоризації закладів розміщення та про діючі державні стандарти в цій галузі. Семінар проходив за організації Державної служби туризму і курортів та Асоціації малих готелів та апартаментів України (www.smallhotels.com.ua).

Джерело: Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА