друкувати


У Малому Гвіздці на Коломийщині відкрито спортивний майданчик

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-04 06:15:30

У селі Малий Гвіздець Коломийського району 3 жовтня 2010 року відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям, який збудований за підтримки сільського голови Михайла Дяківа, директора Старогвіздецької школи Петра Кравця.

З розумінням і відповідальністю до створення нового майданчика поставилися місцеві підприємці й молодь, які не лише самі працювали, а й зуміли організувати ряд робіт: розчистку дерев, встановлення огорожі, благоустрій скверу).

На свято завітали перший заступник начальника головного управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, виконавчий директор відділення НОК України в Івано-Франківській області Михайло Марцинюк, голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Негрич, його заступник Леся Білищак, голова районної ради Дмитро Неміш, начальник відділу молоді і спорту райдержадміністрації Василь Буджак, сільський голова Михайло Дяків.

- Відбулась приємна подія у житті вашого села, - наголосив у своєму виступі Михайло Негрич, - і я особисто хочу висловити вдячність сільському голові за ініціативу і наполегливість, закликаючи молодь берегти ту працю, яку для них створено. Очільник району подарував спортивні м’ячі й вручив подяки голів районної державної адміністрації й районної ради за активну участь у будівництві спортивного майданчика зі штучним покриттям в с.Малий Гвіздець сільському голові Михайлові Дяківу, інструктору по фізичній культурі та спорту при Старогвіздецькій сільській раді Іванові Палійчуку та директору Старогвіздецької ЗОШ І-ІІ ступенів Петрові Кравцю. Гість з області Михайло Марцинюк сказав, що на Коломийщині відкрито уже 7 спортивних об’єктів, свідченням чому є те, що життя рухається вперед, а значить виростатимуть здорові діти. Він висловив сподівання, що тренери, вчителі та наставники зроблять все для того, аби діти здобували блискучі перемоги й ставали олімпійськими чемпіонами. Мирослав Марцинюк передав вітання від голови обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка, начальника головного управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Мирослава Карабіна, відомого чемпіона Сергія Бубки й подарував книжки. Квіти до пам’ятників борцям за волю України поклала молодь. Після перерізаної стрічки і освячення відбулася перша товариська гра з футболу, а голова райдержадміністрації Михайло Негрич побажав усім долучатися до здорового способу життя й бути прихильниками спорту.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА