друкувати


Прикарпатські «народники» визначились з «мажоритарниками»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-04 04:30:26

28 кандидатів-мажоритарників від своєї партії до Івано-Франківської обласної ради затвердила в неділю, 3 жовтня чергова конференція обласної організації Української народної партії. Про це сьогодні повідомив прес-секретар структури Михайло Савлюк.

З його слів, конференція прийняла рішення, що усі представники першої десятки із «партійного списку» також балотуватимуться по «мажоритарці». «Так, - розповідає пан Савлюк, - голова управи ІФОО УНП Дмитро Чуйко балотуватиметься по окрузі №44, що в місті Івано-Франківськ, співак та ведучий радіо Богдан Кучер – від Богородчанського району, начальник обласної освіти Зінаїда Болюк здобуватиме свій мандат у м. Рогатин, голова фракції УНП в нинішній Івано-Франківській обласній раді Василь Головчак у Калуському районі».

Єдиним з першої десятки, хто не балотуватиметься в мажоритарному окрузі, буде номер один – голова обласної організації УНП та діючий мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, кандидатуру якого рішенням конференції міської структури партії вдруге висунуто на виборах Івано-Франківського міського голови.

Автор: Сергій БІЛИЙ