друкувати


В результаті проведених перевірок на Тлумаччині оформлено 76 працівників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-04 03:30:23

ДПІ в Тлумацькому районі постійно проводиться робота по дотриманню мінімальних гарантій в оплаті праці, легалізації заробітної плати.

З початку року проведено перевірки 102-х суб’єктів господарювання, в т.ч. – 97 приватних підприємців. В ході перевірок було виявлено 102 наймані працівники, які працювали без оформлення трудових відносин в установленому порядку. В результаті даних перевірок 76  працівників було оформлено на роботу, що  дало змогу легалізувати 66821,0 грн. щомісячної заробітної плати, а на 21 керівника підприємств та приватних підприємців складено та передано до районного суду протоколи про адміністративні правопорушення за ст.41 ч.1 КупАП. Проти 2 приватних підприємців за порушення трудового законодавства прокуратура району порушила кримінальні справи. На інших порушників матеріали  знаходяться в стадії розгляду.

У січні-вересні 2010 року проведено 13 засідань районної комісії з питань  забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. На цих засіданнях заслухано звіти 47 керівників підприємств та приватних підприємців, які допустили заборгованість з виплати заробітної плати, сплати податків та інших  обов’язкових платежів. За результатами роботи комісії дано відповідні доручення керівникам підприємств і установ району.

Джерело: ДПІ в Тлумацькому районі