друкувати


Єдиний Центр визначився із кандидатами до Івано-Франківської міської ради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-04 03:00:50

1 жовтня відбулася конференція Івано-Франківської міської організації Єдиного Центру, на якій було висунуто кандидатів у депутати до Івано-Франківської міської ради по багатомандатному виборчому округу та кандидатів в депутати по одномандатних виборчих округах на місцевих виборах 31 жовтня.

Перша п’ятірка списку виглядає наступним чином:

1. Чернявський Микола Олександрович – голова Івано-Франківської міської організації Єдиного Центру, генеральний директор ВАТ «Прикарпаттяобленерго».

2. Пуйда Іван Михайлович – заступник директора ТзОВ «Експотекс».

3. Гаврон Іван Олексійович – директор ТзОВ «Панорама-плюс».

4. Долішній Дмитро Богданович – генеральний директор ТзОВ «ІМС-Україна».

5. Фіголь Віктор Васильович – начальник відділу розрахунків за між бюджетними трансфертами та клірингових розрахунків Головного управління Державного казначейства України в Івано-Франківській області.

Як відзначив голова Івано-Франківської міської організації Єдиного Центру Микола Чернявський, партія повністю готова до виборів. «Для нас з Вами Івано-Франківськ – рідний дім!  Кожен з нас хоче, щоб дім був теплий, світлий та затишний. Ми знаємо найактуальніші проблеми обласного центру.  Їх можна вирішити. Саме тому ми йдемо у владу, щоб разом з Вами зробити наше місто взірцем добробуту і процвітання».

За словами голови Івано-Франківської міської організації Єдиного Центру програма, з якою партія йтиме до виборців – частина всеукраїнської програми Єдиного Центру «Якісна Україна». «У програмі Єдиного Центру відсутні рецепти вирішення усіх проблем обласного центру. Натомість, визначений нагальний порядок денний – кроки, які можна і потрібно зробити негайно».

Микола Чернявський повідомив, що, зважаючи на ситуацію, яка протягом останньої каденції склалася в міській раді, Єдиний Центр буде ініціювати запровадження щорічних публічних звітів депутатів місцевої влади перед відповідними громадами. «Звіти будуть оформлені як у письмовому вигляді, так і проходити процес публічного обговорення та подаватися у ЗМІ», – зауважив Микола Чернявський.

Джерело: Прес-служба Єдиного Центру