друкувати


Галина Синюк – лауреат районної премії ім. Костянтини Малицької

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-10-04 09:30:23

У п’ятницю, 1 жовтня, напередодні Дня працівників освіти, який щороку відзначають у першу неділю жовтня, відбулося свято у ПК «Юність», м.Калуш.

Захід проведено за ініціативи відділу освіти Калуської райдержадміністрації. Привітати вчителів, які працюють у навчальних закладах Калуського району, прийшли керівники району – голова райдержадміністрації Василь Качмар та голова районної ради Василь Прокопів.

У своєму вітальному слові Василь Качмар наголосив, що держава всіляко сприяє і допомагає освітній галузі. Адже без освічених, талановитих людей неможливий прогресивний розвиток будь-якої держави і суспільства.

Голови РДА та райради вручили премію ім. Костянтини Малицької талановитому педагогові, колишньому довголітньому начальникові відділу освіти, керівнику апарату райдержадміністрації Галині Синюк. Ця відзнака Галині Георгіївні – за її довголітній труд на освітянській ниві. Приймаючи її, Галина Синюк із хвилюванням зауважила, що чесно і віддано працювала на освітянській ниві, привітала вчителів із прийдешнім святом, подякувала вчительським колективам і конкурсній комісії за честь, яка їй випала.

Свято продовжила концертна програма, яку підготували вчителі та учні загальноосвітніх шкіл району.
Так, учні Негівської школи дали можливість вчителям пригадати, як вони були учнями, представивши сценки із шкільного життя.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА