друкувати


Фінішувала спартакіада працівників освіти Івано-Франківщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-28 12:00:03

Фінішувала спартакіада працівників освіти. Тривала боротьба за пальму першості завершилася для івано-франківських вчителів найвдаліше. Вони вибороли перше загальнокомандне місце.

Протягом цих та минулих вихідних вчителі з майже усіх районів області змагалися у футболі, волейболі (чоловіки та жінки), шахах, тенісі, стрільбі та легкій атлетиці. Кожен обрав той вид спорту, який йому прийшовся до душі. Розпочалася боротьба ще 18 вересня. Тоді освітяни намагалися пробитися до фінальної частини волейбольних та футбольних баталій. Івано-Франківські волейболісти, як чоловіки, так і жінки, посіли треті місця в групах, а тому не пройшли у фінал.

А от футболісти, посівши перше місце в групі, продовжили боротьбу 26 вересня і вибороли третє призове місце.

Беззаперечну перемогу здобули наші шахісти, одразу додавши мінімальну кількість очок в актив команди. Друге місце набігали освітяни у легкій атлетиці, п’ятими стали в настільному тенісі та шостими були в стрільбі.

Випередивши всього на 1 очко вчителів з Богородчанського району, команда обласного центру стала переможцем спартакіади серед працівників освіти. Відповідно на другому місці опинилися богородчанські вчителі, а третіми стали освітяни Долинського району.

Джерело: sport.if.ua