друкувати


БК "Франківськ" шостий на Кубку України зі стрітболу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-24 04:15:22

Днями у Харкові завершилися змагання в рамках Кубка України зі стрітболу серед чоловічих команд сезону 2010 року.

Кубкова першість організовувались Федерацією вуличного баскетболу України (ФВБУ) під егідою Міністерства України у справах сім'і, молоді та спорту, при безпосередній участі Національної федерації баскетболу України (ФБУ) і зібрала 8 кращих стрітбольних колективів України, серед яких був і БК "Франківськ" - друга команда за підсумками чемпіонату України.

Після жеребкування та офіційної церемонії відкриття розпочались змагання, де кожна команда не на жарт боролася за право стати володарем "Кубку України". Всі команди-учасниці були розподілені на одну підгрупу (8 команд), де ігри проводились за коловою системою в одне коло. Нажаль «Франківську» не вдалося зачепитися за четвірку кращих, яка і продовжувала кубкову боротьбу.

Три перемоги при чотирьох поразках – такий доробок команди Дмитра Неволіна у Харкові. До честі нашої команди варто зазначити, що, скажімо, майбутньому володарю трофею – команді "ДУЕП" з Дніпропетровська наші хлопці поступилися лише у одне очко – 18:19. Та й іншим півфіналістам прикарпатці поступили з невеликим розривом у рахунку.

Джерело: sport.if.ua