друкувати


Рустам Худжамов всиновив сина

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-24 11:35:07

Голкіпер донецького "Шахтаря" Рустам Худжамов всиновив сина. Власне родина Худжамових всиновила дворічного Женю ще у січні 2010 року, однак Рустам не хотів афішувати цю подію.

Преса дізналась про цю новину 23 вересня на прес-конференції під час якої фонд Ріната Ахметова "Розвиток України" і Футбольний Клуб "Шахтар" оголосили про початок нового етапу соціального співробітництва в рамках проекту фонду "Сирітству ні!".

"Розповідати особливо нічого. Все починалося досить банально, як допомогу дитячому будинку, - розповів Рустам історію появи в його сім'ї сина Жені. - Але потім, побачивши цю дитину, ми зрозуміли, що вже не зможемо відмовитися від неї, і хлопчик поїде з нами!"

"Знаєте, легше стати батьком, якщо ти готуєшся до цього дев'ять місяців. А коли дитина так ось різко з'являється - трохи складно перебудуватися. Але в результаті все добре виходить!", - зізнався Рустам.

"Це навіть не було ініціативою, ми просто помітили цього малюка, привозили йому гуманітарну допомогу. Довго про нього говорили, думали. І в один прекрасний момент зрозуміли, що якщо залишимо його в притулку, то більше не зможемо жити з чистою совістю", - розповіла Стелла Худжамова.

"Коли нас запитують, чи плануємо ми своїх дітей, - не знаю, як Рустам, але я років зо два планую почекати, тому що цей малюк - просто тайфун і ураган. Він цікавиться абсолютно всім, і одночасно! (Посміхається) Але улюблена іграшка - це, звичайно, м'яч. Він навіть прокидається зі словами: "Дай, м'яч", - розповідає щаслива Стелла.

Тут Рустам доповнив дружину: "З м'ячем Женя не розлучається цілими днями, та й мене активно втягує у свої ігри. Не знаю, як щодо воріт, але, звичайно, я хотів би, щоб він пов'язав своє життя з футболом".

Джерело: ТСН.ua