друкувати


Оперативники карного розшуку затримали в Коломиї крадіїв оргтехніки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-23 03:00:19

Оперативники карного розшуку коломийського райвідділу міліції, що на Івано-Франківщині, в ході проведення розшукових заходів встановили і затримали двох осіб, які причетні до крадіжок оргтехніки та комп’ютерів з офісів приватних підприємств і магазинів.

Наразі задокументовано участь 23-річного і 21-річного молодиків до скоєння двох крадіжок. Як з’ясовано, саме вони два тижні тому через вікно проникли в один із спеціалізованих магазинів, звідки викрали два системних блоки комп’ютерів, монітор та дві автомагнітоли. В іншому випадку зловмисники викрали комп’ютерну техніку з приміщення приватного підприємства. Як повідомив перший заступник начальника Коломийського райвідділу міліції Анатолій Тарасюк, у затриманих вилучено викрадені речі. Ці особи зараз перевіряються на причетність до скоєння інших крадіжок.

Прикметно, що один із затриманих є громадянином Російської Федерації. Коломийські міліціонери з’ясовують причини і підстави його перебування в Івано-Франківській області. У зв’язку з цим вони звернулися до колег з міліції Ленінградської області сусідньої країни з відповідними запитами. За крадіжку, поєднану з проникненням у житло або інше приміщення, чинним Кримінальним кодексом України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області