друкувати


Делегація Івано-Франківська відвідала німецько-український енергетичний форум

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-23 12:30:38

Делегація м.Івано-Франківська під керівництвом заступника міського голови п. Зінаїди Федорук взяла участь у роботі конференції «Енергетична санація житлових мікрорайонів у Східній Європі».

Оновлення житлових мікрорайонів є одним з найбільш нагальних завдань у сфері комунально-житлової політики та планування розвитку міст у Східній Європі. Багато житлових районів споживають надмірно високу кількість енергії і повинні зазнати санації. Громади і власники постали перед величезними проблемами фінансування та організації заходів з метою економії енергії. На конференції експерти у сфері політики, управління та планування розвитку міст презентували свої підходи до розв’язання цих проблем і досвід, набутий у Східній Німеччині, Східній Європі та Україні.

Організаторами вищезазначеної конференції виступили посольство Федеративної Республіки Німеччини в Україні та німецьке товариство технічного співробітництва GTZ. Конференція є першою в рамках проведення німецько-українського форуму з питань енергетики. На наступних конференціях будуть розглядатися питання енергоефективної модернізації промисловості, енергоефективності у галузі водопостачання та водовідведення, досвіду створення сталої системи енергозабезпечення.

Джерело: www.mvk.if.ua