друкувати


Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Коломийської міської ради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-22 12:00:17

21 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради в роботі якого взяв участь начальник управління у справах сім’ї та молоді Івано-Франківської облдержадміністрації Заремба Р.Д.

Начальник відділу управління комунальним майном Семчук М.Я., заступник начальника управління освіти Вінтоняк В.С. та начальник відділу культури і туризму Мандрусяк У.І. проінформували про виконання заходів по підготовці закладів міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Головний спеціаліст відділу у справах молоді і спорту міської ради Мальчинська Т.О. доповіла про підсумки організованого відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2010 року, а начальник управління освіти Грицан М.М. про організацію харчування учнів та вихованців у навчальних закладах міста у 2010-2011 навчальному році.

Виконком розглянув питання про стан використання бюджетних коштів та збереження комунального майна, прийняв рішення "Про подання щодо утворення звичайних та спеціальних виборчих дільниць з виборів депутатів місцевих рад та Коломийського міського голови", схвалив проект міської програми забезпечення пожежної безпеки на 2011-2015 роки, затвердив Положення про координаційну раду по боротьбі з наркоманію та СНІДом.

Розглянуто також ряд питань стосовно захисту прав дітей, надання дозволу на встановлення зовнішньої реклами, на розміщення малих архітектурних форм, оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна та інші. Всього розглянуто 24 питання, по яких прийнято відповідні рішення.

На засіданні представлено нового начальника архівного відділу міської ради Уляну Савчук, яка до цього працювала у відділі організаційно-аналітичного забезпечення міської ради.

Джерело: Загальний відділ Коломийської міської ради