друкувати


Збірна України боксуватиме в Івано-Франківську з командою Марокко

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-21 06:00:08

Обласна федерація боксу організовує на Прикарпатті матчеві зустрічі збірної України та представників закордонних боксерських шкіл. 2 жовтня в Івано-Франківську на рингу зійдуться боксерські школи двох континентів – Європи та Африки. Збірна України боксуватиме з командою Марокко.

З понеділка ці дві команди будуть перебувати на спільних тренувальний зборах в Алушті. Вже 30 вересня боксерів зустрінуть на Прикарпатті. А 1 жовтня має відбутися спільне тренування, прес-конференція, офіційне зважування, а власне боксерські бої – 2 жовтня.

Як розповів заслужений тренер України Анатолій Мушій, місце проведення турніру залежатиме від погоди. Якщо буде тепло, ринг встановлять у центрі міста на Вічевому майдані, якщо прохолодніше — в манежі Коледжу фізвиховання. Очікується 11 поєдинків. Серед українців буде кілька прикарпатців.

Минулого року в Івано-Франківську обласна федерація боксу провела матчеву зустріч Україна – Австралія, а цьогоріч у Коломиї з нашими боксерами помірялися силами французи. А ще у 90-х роках в манежі Коледжу фізвиховання відбулася зустріч з кубинськими боксерами.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК