друкувати


Відбувся конкурс «Містер Західної України Open 2010»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-21 04:30:01

Учора, 20 вересня, в Івано-Франківську відбувся конкурс краси серед чоловіків «Містер Західної України Open 2010». Участь у конкурсі брали 13 хлопців з різних областей західного регіону (Івано-Франківська, Чернівецька, Львівська, Хмельницька області). Перемогу здобув Владислав Явний із Чернівців. Усіх інших учасників також нагородили різними номінаціями.

Між виступами конкурсантів, які показували не лише свою зовнішність, а й таланти, гостям конкурсу демонстрували виступи різних творчих колективів, співаків і танцюристів.

Перелік учасників, які боролися за звання Містера Західної України 2010:
Богдан Бабак (1)
Юрій-Григорій Корнилюк (2)
Мар'ян Паньків (3)
Роман Семак (4)
Олег Гойда (5)
Павло Шаламага (6)
Юрій Неплюєв (7)
Владислав Явний (8)
Азізаві Магді Джаббар (9)
Петро Мацак (10)
Олександр Садовий (11)
Артем Бедзай (12)
Сергій Бахамент (13)

Довідка про переможця: Владислав Явний навчається у Чернівецькому коледжі Буковинського державного медичного університету на третьому курсі спеціальності «сестринська справа». Володіє англійською мовою. Мріє виграти чемпіонат із брейк-дансу у стилі power tricks & combos. Щастям вважає сніданок у ліжко від коханої людини. Любить проводити час із коханою дівчиною, друзями, їздити на фестивалі із брейк-дансу та читати книги з психології. У дружбу між чоловіком та жінкою не вірить.

Перемога на конкурсі дає шанс Владиславу взяти участь у конкурсі краси в Панамі.

У рамках конкурсу відбувся також благодійний аукціон — було продано 8 картин, намальованих важко хворими дітьми. Кошти, зібрані на аукціоні завдяки небайдужим людям, які віддавали за картини від 500 до 1500 грн, пішли на лікування онкохворих дітей. У сумі аукціон зібрав близько 8 500 грн.

Організатором конкурсу «Містер Західної України Open 2010» виступила танцювальна школа Влада Ями, генеральний директор конкурсу — Ганна Крисюк.

Джерело: Газета «Репортер»