друкувати


Голова Івано-Франківської ОДА отримав відзнаки від журналістів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-20 11:00:38

З 17 по 19 вересня на Прикарпатті у прес-турі перебували редактори обласних газет більшості регіонів України. Для учасників прес-туру голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк проводив прес-конференцію.

На її початку керівнику області урочисто вручили грамоту Одеської регіональної організації Національної Спілки журналістів України. «За вагомий внесок у примноження духовного потенціалу українського суспільства, за вірність ідеалам правди і добра» - йдеться у тексті грамоти.

Михайло Вишиванюк на прес-конференції отримав також відзнаку учасника Загальнонаціонального конкурсу «Українська мова – мова єднання» «за багаторічну плідну працю, вагомий внесок у розбудову інформаційного простору держави та високий професіоналізм». Відзнаку підписав голова організаційного комітету конкурсу Юрій Работін. У 2003 році Івано-Франківщина «стала першою областю, у якій завдяки зусиллям голови облдержадміністрації, було проведено цей всеукраїнський конкурс», - наголосили на прес-конференції.

Журналісти оцінили працю керівника Прикарпаття і відзнакою «Народна довіра».

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА