друкувати


На Снятинщині дбають про розвиток підприємництва

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-16 11:00:24

14 вересня в залі засідань Снятинської РДА відбулась розширена нарада керівництва району з підприємцями.

Перед підприємцями, яких зібралось в залі понад 200 осіб, виступили голова районної державної адміністрації Андрій Рябошапко, голова районної ради Іван Угрин, заступник голови районної державної адміністрації Любомир Томаш, начальник Державної податкової інспекції в Снятинському районі Іван Підлетейчик, голова ради підприємців району, керівник ТзОВ «Захід» Роман Шувальський, перший заступник голови районної державної адміністрації Степан Максим’юк.

На початку наради керівництво району ще раз привітало усіх присутніх з святом - Днем підприємця.

Обговорено питання співпраці, взаєморозуміння та взаємопідтримки влади та підприємців району. Представники влади запевнили, що будуть сприяти розвитку підприємництва, адже успішна робота підприємців – спільний успіх усіх та добре наповненням районного бюджету.

Начальник Державної податкової інспекції в Снятинському районі зосередив увагу підприємців на деяких пунктах Законопроекту Податкового Кодексу, підкресливши, що більш детальніше підприємці зможуть ознайомитись з документом після його опублікування в пресі. Крім того, Іван Підлетейчик наголосив на необхідності більш активної участі підприємців у навчаннях, які проводить Державна податкова інспекція, завірив підприємців, що навчання будуть проводитися по спеціальних темах відповідно для різних підгруп підприємців району.

По закінченню наради керівництво району висловило вдячність підприємцям, які надавали фінансову допомогу для розвитку спорту в районі. Було вручено Почесні грамоти районної державної адміністрації та районної ради кращим підприємцям, які не могли взяти участь в святкуванні, яке відбулось 5 вересня.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА