друкувати


Калуські спортсменки завершили виступ на чемпіонаті світу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-11 10:00:22

Триває борцівська світова першість. Вчора на московські килими вийшли дві калуські спортсменки.

Віце-чемпіонка Європи Ірина Харів виступала ваговій у категорії до 55 кг, а чемпіонка Європи Мар’яна Квятковська — у категорії до 63 кг. На жаль, наші дівчата не змогли пробитися до фінальних поєдинків.

Ірину Харів у кваліфікації жереб звів з Біамбатсерен Сундев з Монголії. З початку сутички Ірина мала перевагу, та їй не вдалося її втримати. Далі пройшла монголка, яка у наступному раунді одразу ж поступилась росіянці Марії Гуровій.

Мар’яна Квятковська почала зі стадії 1/8 фіналу. Їй випав доволі важкий жереб. Суперницею стала китаянка Менг Чен. Переможець сутички виходив на переможницю пари Ханна Катаріна Йохансон (Швеція) — Каорі Ічо (Японія). Без сумнівів, у тій сутичці перемагала потужна і титулована Ічо, тому було ясно, що турнірний шлях буде надважким. Та на жаль, Мар’яна поступилася вже китаянці, яка в наступному поєдинку не витримала натиску Каорі Ічо. До слова, Ічо стала чемпіонкою у цій категорії.

Завтра до справи береться ще один калушанин, Василь Федоришин. Він виступить у ваговій категорії до 60 кг. Тут конкуруватимуть 34 спортсмени.

Джерело: sport.if.ua