друкувати


Багатодітні сім’ї Коломийщини отримали посвідчення

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-10 02:45:50

Згідно з листом Міністерства юстиції України багатодітною вважається сім’я, в якій виховуються троє та більше неповнолітніх дітей (до 18 років), в тому числі усиновлених та дітей, над якими встановлено опіку.

Видача посвідчення батьків та дитини з багатодітної сім’ї назріла вже давно і 9 вересня 2010 року в залі Коломийської районної державної адміністрації відбулося їх урочисте вручення.

"Посвідчення батьків та дитини з багатодітної сім’ї є суворим документом, - розповіла заступник голови райдержадміністрації Леся Білищак, - а, отже, по закінченні дії посвідчення, його необхідно повернути у відділ молоді та спорту райдержадміністрації для продовження дії посвідчення, передбачених постановою КМУ від 02.03.2010 року № 209 або його знищити". Леся Білищак вручила державний документ батькам й висловила сподівання, що держава й надалі дбатиме про добробут багатодітних сімей.

Всього посвідчень отримало 64 батьків і 137 дітей.

Додаткову інформацію щодо видачі посвідчення можна отримати, звернувшись за адресою: м.Коломия, вул.Франка, 40, (відділ у справах молоді та спорту Коломийської районної державної адміністрації), тел. 2-05-70, а також на офіційному сайті районної державної адміністрації у рубриці "Відділ молоді та спорту".

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА