друкувати


Завтра стартує Всеукраїнський з'їзд Асоціації готельних об'єднань та готелів міст України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-09 05:00:05

У п'ятницю, 10 вересня, о 9.00 у готелі «Надія» м. Івано-Франківська розпочне свою роботу Всеукраїнський з'їзд Асоціації готельних об'єднань та готелів міст України, приурочений 20-річчю заснування Асоціації.

У роботі з'їзду візьмуть участь голова Державного комітету молодіжної політики, спорту і туризму України Валерій Цибух, голова державної служби туризму і курортів України Анатолій Пахля, Генеральний директор Асоціації готельних об'єднань та готелів міст України, академік Микола Євдокименко.
У програмі з'їзду - виступи голови Ради з питань туризму та курортів України, головного редактора журналу «Гостинний і ресторанний бізнес» Євгена Самарцева, ректора Київського університету туризму, економіки і права, президента Асоціації навчальних закладів України туристичного та готельного профілю професора Володимира Федорченка та ін.

Тема для широкого обговорення учасниками з'їзду - «Активний відпочинок як важлива складова пропозицій курортних готелів у будь-яку пору року; світовий та вітчизняний досвід».

У готелі «Надія» діятиме виставка «Все для готелів і ресторанів».

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА