друкувати


ФФУ залишить Ю.Калитвинцева на посаді головного тренера збірної України до кінця року

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-09 01:30:23

ФФУ, ймовірно, залишить Юрія Калитвинцева на посаді головного тренера збірної України до кінця року. Про це повідомив керівник управління інформаційної політики ФФУ Сергій Васильєв.

"Умови, що у розпорядженні штабу Калитвинцева всього лише два матчі, не було. Його взагалі ніхто не ставив в якісь часові рамки. Після вересневих матчів він просто повинен надати Виконкому ФФУ свою програму розвитку і підготовки збірної", - зазначив Васильєв.

Зазначимо, що результати двох останніх поєдинків збірної України - вимучена нічия з Польщею (1:1) і обнадійлива перемога над Чилі (2:1) - не відповіли на головне питання: що собою представляє Юрій Миколайович як головний тренер головної команди країни? Занадто мало часу пройшло з його призначення, щоб побачити роботу саме Калитвинцева. Це розуміють і у федерації, надавши йому ще три матчі. Якщо наші зіграють так само, як у вівторок з чилійцями, Юрій Миколайович напевно залишиться.

"Ми зіграли внічию з поляками, обіграли дуже серйозну збірну Чилі і заробили чотири очки в рейтингу ФІФА. Тому вважаю, що дебют Калитвинцеву вдався. Давайте поставимо йому "четвірку". Але не варто виносити якісь вердикти по двох матчах. Він, напевно, знає, що робить. Тому давайте трохи почекаємо", - заявив президент ФФУ Григорій Суркіс.

Дата проведення Виконкому ФФУ, на якому повинен виступити новий наставник збірної, ще не визначена. Важко поки прогнозувати і його підсумок.

Джерело: ТСН.ua