друкувати


В Підгайчиках на Коломийщині відкрито відділення з настільного тенісу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-08 06:30:22

"Розвиток культури і спорту має стояти на одному з пріоритетних місць у діяльності органів влади", - сказав голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк на обласній нараді з обговорення виконання комплексної програми "Фізичне виховання – здоров’я нації".

Коломийщина є одним із флагманів і лідером на Івано-Франківщині із втілення цієї програми. Системність у розвитку видів спорту – це планова повсякденна робота районної державної адміністрації, районної ради та спортивного товариства "Колос".

Свідченням цьому є відкриття відділення тенісу при ДЮСШ "Колос" імені Героя України Василя Ткачука в селі Підгайчики. Цей унікальний ігровий, оздоровчий вид спорту набирає розмаху в нашому районі. Одним із найбільш іменитих турнірів і першостей, які проводилися останнім часом у Коломийському районі, стала традиційна першість на кубок імені Героя України Василя Ткачука, приурочена 19-ій річниці Дня незалежності України та 60-річчю спортивного товариства "Колос".

У боротьбу за престижний трофей включилися 12 команд. І уже вдруге його володарем стала команда с.Підгайчик у складі Ярослава Рибчука, Василя Андрусяка, Аліни Білецької. Друге і третє місце посіли команди з Великого Ключева.

Команда-переможець нагороджена перехідним кубком імені Героя України Василя Ткачука, спортсмени, які здобули призові місця, нагороджені пам’ятними медалями, грамотами та цінними призами.

Відрадно відзначити, що з особливою увагою, підтримкою було схвалено проведенні цього турніру керівництвом Партії регіонів, Народної партії. Меценатами стали Герой України Василь Ткачук, спиртовий цех села Підгайчики Залучанського спиртзаводу і ПАФ "Вільна Україна".

Голова районної організації Партії регіонів Іван Іванюк пообіцяв для дітей-сиріт і з неблагополучних сімей закупити 10 добротних ракеток, а голова районної державної адміністрації Михайло Негрич – посприяти у придбанні ще двох фірмових тенісних столів, що значно поповнить матеріальну базу тенісної школи і дасть змогу проводити змагання обласного і республіканського рівнів.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА