друкувати


В Івано-Франківську рейдові групи перевіряють торгівлю

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-08 11:45:18

Непоганий «урожай» зібрали на минулому тижні рейдові групи з боротьби з незаконною торгівлею, сформовані відповідно до розпоряджень Івано-Франківського міського голови з співробітників органів внутрішніх справ, працівники муніципальної інспекції з благоустрою та міського управління торгівлі.

Про це повідомив вчора заступник начальника управління торгівлі Івано-Франківського міськвиконкому Іван Ляхович. З його слів, в результаті проведених рейдів по місцях незаконної торгівлі співробітниками міськвідділу УМВС складено 8 адміністративних протоколів за фактами торгівлі з рук в невстановлених місцях, відповідальність за які передбачена статтею 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а працівниками муніципальної інспекції – 7 адмінпротоколів за статтею 152 того ж Кодексу, яка передбачає відповідальність за порушення норм благоустрою.

Окрему увагу було приділено діяльності незаконних пунктів з кавунів та інших баштанних культур. Крім притягнення їх до адміністративної відповідальності, з ними також проводилась роз’яснювальна робота, під час якої вказувалось якої шкоди, яку заподіює якості загазованість вулиць якості їх продукції. Такі незаконні «точки», – стверджує пан Ляхович, – зокрема були виявлені в районі на вулицях Тичини, Довгій, Іоанна-Павла ІІ та інших.

Автор: Сергій БІЛИЙ