друкувати


Офіційна делегація Прикарпаття репрезентує область у місті Берні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-06 05:45:16

6-7 вересня офіційна делегація Прикарпаття, яку очолює голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк, репрезентує економічний, інвестиційний, культурний потенціали Івано-Франківської області у Посольстві України в Швейцарській Конфедерації у місті Берні, в межах офіційного прийому з нагоди 19-ої річниці незалежності України.

Сьогодні у другій половині дня делегація прикарпатців зустрінеться з керівниками проектів Швейцарської програми підтримки імпорту «СІППО». З швейцарського боку у цій зустрічі візьмуть участь керівники проектів - дерево-металообробки Крістіан Бернет та сфери овочів, фруктів, риби і морепродуктів Константин Костел.

У вівторок у будинку уряду кантону Аргау Михайло Вишиванюк проведе зустріч з Державним канцлером кантону Петером Грюненфедером, міністром фінансів та ресурсів Роландом Броглі та керівником відділу зовнішніх зносин та стратегічного планування кантону Аргау Даніелем Брендлі.

У складі офіційної делегації Івано-Франківщини – начальник головного управління економіки ОДА Олег Ткач та радник голови ОДА Віктор Бабущак.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА