друкувати


У ВАТ "Прикарпаттяобленерго" стартувала Спартакіада трудового колективу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-09-03 06:30:21

У ВАТ "Прикарпаттяобленерго" стартувала Спартакіада трудового колективу. Цей спортивний захід покликаний згуртувати працівників товариства, членів їх родин та колег з інших енергетичних компаній.

Перший відбірковий етап проходить на рівні районів електричних мереж, дирекцій товариства та інших енергетичних підприємств протягом вересня, він включає масові багатоборства. Другий, фінальний, відбуватиметься у жовті-листопаді. Він збере кращих з кращих енергетичних спортсменів з усієї області.

На Спартакіаді учасники змагатимуться у таких видах, як міні-футбол, волейбол, легка атлетика, перетягування канату, шахи, настільний теніс, армрестлінг, гирьовий спорт. Також спортивні родини зможуть виступити в унікальній сімейній естафеті «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

"Ідея об’єднати працівників компанії, їх рідних, друзів з інших підприємств виникла у нас не випадково, - зазначає голова Обласної профспілкової організації ВАТ "Прикарпаттяобленерго" Сергій Синиця. - У нас постійно проводяться різноманітні акції, в яких виявляються творчі, організаторські та спортивні вміння наших людей, але не було жодного такого масштабного, зорієнтованого на спорт та популяризацію здорового способу життя. Цим заходом, я вірю, і стане наша спартакіада. Адже в ній беруть участь люди різного віку, жінки і чоловіки, діти – усі, хто хоче показати свої спортивні вміння".

Джерело: sport.if.ua