друкувати


В Івано-Франківську відзначатимуть День підприємця

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-31 03:45:06

14 приватних підприємців та керівників комерційних структур Івано-Франківська отримають 3 вересня нагороди від керівництва міськвиконкому з нагоди відзначення Дня підприємця.

Про це сьогодні під час оперативної наради у Івано-Франківського міського голови повідомив начальник міського управління економічного та інтеграційного розвитку Богдан Білик.

З його слів, на сьогоднішній день в обласному центрі Прикарпаття зареєстровано більш як 24 тисячі суб’єктів підприємницької діяльності, які забезпечують зайнятість приблизно 40 тисячам мешканців міста. Обсяг реалізованої ними продукції становить близько 3 мільярдів гривень і на 600 мільйонів перевищує відповідний показник підприємств так званого «основного кола».

З нагоди професійного свята підприємців в приміщенні кінотеатру «Люм’єр», що в обласному центрі, о 16.00 годині 3 вересня відбудеться урочистий захід за участю керівників міста.

День підприємця традиційно відзначається в Україні першу неділю вересня. Його святкування було запроваджено відповідним Указом Президента ще в 1998 році.

Автор: Сергій БІЛИЙ