друкувати


При Коломийській райдержадміністрації утворено громадську раду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-31 09:45:18

Відповідно до Указу Президента України В.Януковича від 2 квітня 2010 року №469 "Про громадську гуманітарну раду", відповідного доручення заступника Глави Адміністрації Президента України Г.Герман, розпорядження облдержадміністрації та з метою залучення громадськості до вирішення найважливіших питань гуманітарного розвитку, підготовки пропозицій щодо забезпечення прав і свобод людини і громадянина у сферах освіти, науки, культури і мистецтва, охорони здоров’я, інтелектуальної та творчої діяльності, впровадження системних реформ для досягнення відповідності європейським стандартам захисту таких прав, голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Негрич підписав розпорядження №452 від 11.08.2010 р. "Про утворення при районній державній адміністрації громадської гуманітарної ради".

Затверджено склад та положення про гуманітарну раду, контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови райдержадміністрації Лесю Білищак.

Як сказано в положенні, громадська гуманітарна рада є консультативно-дорадчим органом при райдержадміністрації. Рада створена з метою врахування суспільно значущих інтересів у вирішенні найважливіших питань гуманітарного розвитку, її рішення мають рекомендаційний характер. Головою ради є голова райдержадміністрації, основною формою роботи є засідання, які проводяться в міру потреби, але не рідше одного разу на квартал.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА