друкувати


Кого обере "Говерла": Зіммермана чи Анненкова?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-27 10:45:24

Як стало відомо sport.if.ua баскетбольний клуб "Говерла" ще не завершив комплектування команди до наступного чемпіонату Суперліги. Наразі тренерський штаб клубу планує зміцнити захисну ланку, а саме у пошуках універсального гравця, який би міг зіграти і на позиції розігруючого, і на позиції атакуючого захисника.

Наразі "говерляни" розглядають дві кандидатури: американця Дерріка Зіммермана, якій останні два сезони захищав кольори столичного "Будівельника" та українця Євгена Аненкова, який у минулому чемпіонаті грав за криворізький "Кривбасбаскет". Власне, інформацію про зацікавленість у послугах когось з цих гравців підтвердив і генеральний директор "Говерли" на нещодавній веб-конфереції, яку організовував наш портал.

Обидва гравці мають приблизно однакові статичні показними минулого сезону, відтак, на перший погляд грають однаково на паркеті. Проте це не зовсім так. Деррік Зіммерман – універсал, який має чудові атлетичні данні, класний стрибок та дриблінг. Водночас, 29-річний американець більше командний гравець, відтак грає не на статистику (як це роблять більшість легіонерів), а у інтересах команди. Щодо Євгена Аннекова, то він вирізняється в першу чергу своїм досвідом, а також хорошими захисними діями. Кого ж обере "Говерла"?

ЄВГЕН АННЕНКОВ
Народився: 22.02.1977
Зріст: 185 см. Вага: 80 кг
Попередні клуби: МБК "Одеса", БК "Київ", "Політехніка-Галичина" (Львів), "Черкаські мавпи" (Черкаси), "Кривбасбаскет" (Кривий Ріг).
Статистика сезону 2009-2010: 35 матчів – 7.3 очки, 2.2 підбирання, 2.5 передач, 0.8 перехватів.

ДЕРРІК ЗІММЕРМАН
Народився: 02.12.1980
Зріст: 191 см, Вага: 88 кг
Попередні клуби: "Нью-Джерсі Нетс" (НБА, США), "Брос Баскетс" (Німеччина), "Ейр Авелліно" (Італія), "Сірокі" (Боснія), "Будівельник" (Київ).
Статистика сезону 2009-2010: 37 матчів - 7.2 очки, 2.8 підбирання, 2.8 передачі, 1.4 перехвати.

Джерело: sport.if.ua