друкувати


Відбувся чемпіонат України з маунтинбайку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-26 08:00:55

Чемпіонат України з маунтинбайку в дисципліні «Даунхіл» відбувся з 20 по 22 серпня на території туристичного комплексу «Буковель».

Усі побоювання з приводу того, що змагання можуть не відбутися через брак коштів та ряд організаційних питань не справдилися. 21 серпня спортсмени почали з обкатки трас та кваліфікації. А вже наступний день розпочався з основних заїздів та визначення переможців.

Зазначимо, що у чемпіонаті України взяло участь понад 60 учасників з різних міст, а саме з Києва, Алушти, Ялти, Севастополя, Рівного, Ужгорода, Мукачева, Чернівців, Тернополя, Львова, Коломиї та ін..

Змагання проходили в чотирьох категоріях: Дівчата (усіх вікових категорій), Юніори (до 18 років (включно) 1992 р.н. і молодші), Еліта (19 років і старше (1991г.р. і старші)), Майстри (30 років і старші (1980г.р. і старші)).

Після двох днів шалених гонок визначилися переможці.

В категорії «Юніори» перемогу виборов Єгор Примачек з Києва, другим став Олександр Кузьменко з Алушти та на третьому місці опинився севастопольський велосипедист Денис Баузін. Богдан Крайлюк з Яремче став четвертим.

В категорії «Майстри» призові місця знову були за представниками південного регіону – Ігорем Кустовим та Дмитром Бахоньком з Севастополя. А от перше місце виборов байкер західного регіону – мешканець Чернівців Андрій Ротарь.

В категорії «Еліта» кращим став киянин Олексій Примачек, срібним призером визнаний Максим Бібас з Ялти та третім у цій категорії був Валентин Глушко з Чернівців.

Джерело: sport.if.ua