друкувати


З початку 2010 року на території Івано-Франківщини у вогні загинуло 30 осіб

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-25 05:45:41

За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулі вихідні на території Івано-Франківщини виникло 12 пожеж.

 Вранці 22 серпня в селищі Ланчин Надвірнянського району на одному з обійсть виникла пожежа  комплексу господарських споруд. Вогнем було знищено перекриття та покриття споруди, речі домашнього вжитку.  Причина виникнення пожежі встановлюється.

22 серпня в селі Чортовець Городенківського району горіла господарська будівля. Вогнем було знищено горище стайні та стодоли, 7 т сухих грубих кормів. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

23 серпня вранці в селищі Ворохта Яремчанської міської ради на одному з обійсть горіла літня кухня. Вогнем було знищено частково стіну будівлі. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

23 серпня в Коломиї по вулиці Богуна через несправність фільтра очистки палива виникла пожежа в легковому автомобілі. Вогнем було знищено моторний відсік авто та пошкоджено панель електроприладів.

Того ж дня в селі Тисів Болехівської міської ради виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було пошкоджено матрац, ліжко та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

23 серпня в селі Рожнів Косівського району на одному з обійсть виникла пожежа в приміщенні господарської будівлі. Вогнем було  пошкоджено стіни, перекриття будівлі та домашнє майно. Причина виникнення пожежі встановлюється.

24 серпня в селі Витвиця Долинського району на одному з обійсть виникла пожежа в господарській будівлі. Вогнем було знищено 3 м3 пиломатеріалів та 0,5 т грубих кормів, пошкоджено  перекриття споруди. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

Загалом з початку 2010 року на території Івано-Франківщини виникло  723 пожежі, у вогні  загинуло  30 осіб, з них -  одна дитина.

Шановні мешканці області! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди.

Джерело: Головне управління МНС України в Івано-Франківській області