друкувати


Патрульна служба міліції Івано-Франківщини отримала нові службові автомобілі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-23 12:12:38

В обласному управлінні внутрішніх справ Івано-Франківщини урочисто відзначили День Прапора і 19-ту річницю Незалежності України.

Напередодні найвеличнішого державного свята прикарпатська міліція отримала 4 нові автомобілі, придбані за кошти Івано-Франківської обласної держадміністрації.

Вручаючи ключі від службових машин, перший заступник голови ОДА Василь Плавюк від імені обласної держадміністрації та обласної ради Івано-Франківщини побажав міліціонерам успіхів у забезпеченні правопорядку, а також запевнив, що влада всіляко сприятиме міліції краю у виконанні правоохоронних завдань. Щодо цих автомашин, то вони вже відзавтра будуть патрулювати вулиці Івано-Франківська, Калуша, Коломиї та Надвірної – найбільших міст області, де є потреба не тільки збільшити кількість патрульних нарядів, але й зробити міліцію мобільнішою.

Під час урочистих заходів з нагоди відзначення державних свят великій кількості працівників міліції були вручені відомчі відзнаки за професійну і результативну роботу у забезпеченні правопорядку і боротьбі із злочинністю.

Як наголосив начальник УМВС в області генерал-майор міліції Василь Варцаба, особовий склад міліції Івано-Франківщини здатний успішно виконувати службові завдання у повному обсязі. За показниками оперативно-службової діяльності міліція краю в числі найкращих серед територіальних управлінь органів внутрішніх справ України.

З нагоди Дня Незалежності України керівництво УМВС в області заохотило ветеранів за сприяння у вихованні і становленні молодих працівників практичних підрозділів, активну участь у життєдіяльності міліцейських колективів.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області