друкувати


В Івано-Франківській облдержадміністрації обмінялися думками напередодні виборів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-18 05:15:34

В Івано-Франківській обласній державній адміністрації відбувся семінар-навчання керівників апаратів районних державних адміністрацій і керуючих справами виконкомів міських рад міст обласного значення, начальників організаційних відділів та відділів ведення Державного реєстру виборців апаратів райдержадміністрацій та виконкомів міських рад обласного значення.

Перед присутніми про основні положення Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» виступив голова Івано-Франківської організації комітету виборців України Юрій Лисюк. Про особливості складання попередніх та уточнених списків виборців відповідно до даного Закону України виступив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату облдержадміністрації Ігор Владика.

Вів семінар-навчання та виступив перед присутніми заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Роман Струтинський, який наголосив на важливості дотримання вимог цього Закону всіма учасниками виборчого процесу, а також його публічності і відкритості, сприянні органів державної влади та органів місцевого самоврядування у матеріально-технічному забезпеченні підготовки і проведення виборів.

У роботі семінар-навчання взяв участь та виступив перед присутніми керівник виконавчого апарату обласної ради Василь Лосюк.

В ході семінар-навчанні відбувся жвавий обмін думками.

Прийнято рішення відповідні семінар-навчання провести на базі міст і районів області.

Джерело: Організаційний відділ апарату Івано-Франківської ОДА