друкувати


Фестиваль з брейк-дансу «B Boykivschyna» пройшов в Рожнятові на Івано-Франківщині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-18 02:50:50

15 серпня в місті Рожнятові пройшов перший відкритий фестиваль з брейк-дансу «B Boykivschyna» («Бі Бойківщина»), організатором якого виступила молодіжна громадська організація Союз молоді регіонів України.

В заході взяли участь b-boys (так брейкери називають тих, хто танцює брейк-данс) з різних куточків Івано-Франківської області: Рожнятова, Коломиї, Снятина, Калуша, Стрия. Відвідали перший відкритий фестиваль і команда з Чернівців.

Учасники змагалися один з одним за олімпійською системою «на виліт», їх завданням було «перетанцювати»свого опонента.

Більше трьох годин гості фестивалю мали можливість насолоджуватися виступами талановитих брейк-дансистів, а також відомих хіп-хоп гуртів HE-TI (смт. Рожнятів) та «Ритміка»(м.Калуш).

У фінальному поєдинку зустрілися дві команди: BEAT-BOX (м.Коломия) та UNDER FLOOR (м.Чернівці), першість в якому разом із вагомим грошовим призом здобули наші коломийські хлопці.

Організатори заходу - представники молодіжної громадської організації Союз молоді регіонів України О.Когут та В.Маліновський, висловили щиру вдячність учасникам та гостям першого відкритого фестивалю з брейк-дансу «B Boykivschyna» («Бі Бойківщина») й запевнили, що докладуть максимум зусиль для того, щоб даний захід здобув статус щорічного.

Джерело: Анонс-Контракт