друкувати


24 серпня - фотовиставка «20 років! Від Декларації до Акту про Державний суверенітет України!»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-17 01:00:54

24 серпня 2010 року депутат Івано-Франківської обласної ради, голова фракції «БЮТ» Юрій Романюк відкриває свою персональну фотовиставку присвячену «20 років! Від Декларації до Акту про Державний суверенітет України! 16 липня 1990р. - 24 серпня 1991 р.», в приміщення Народного дому Коломиї.

На виставку репрезентовано близько 230 унікальних ексклюзивних хронологічних світлин, які видовищно демонструють двадцятирічний шлях виборювання і відродження української державності, від часів перших демократичних віч до проголошення незалежності України, і до 2010 року.

Всі світлини авторські роботи Юрія Романюка, які не мають нічого спільного з роботами фотохудожників, але носять виключно історично-документальний зміст фотографа-любителя. Серед героїв фотовиставки такі відомі лідери, політичні, державні та громадські діячі, як: Чорновіл, брати Горині, Лук’яненко, Драч, Павличко, Хмара... Сахаров, Єльцин, Горбачов..., Кравчук, Кучма, Марчук, події в Москві під час ГКЧП, момент внесення до Верховної Ради України національного жовто-блакитного прапору України, момент підняття на куполі ВРУ жовто-блакитного прапора України..., кардинал Любачівський, Патріарх Мстислав, державний візит до України Папи Івана Павла ІІ, візити до України генеральних секретарів НАТО, ОБСЄ, президентів та глав урядів європейських країн, Помаранчева революція на Майдані, Ющенко, інавгурація Президента Ющенка, „Чорний” вівторок у ВРУ – бійка під час ратифікації ганебної Харківської Угоди по Чорноморському Флоту РФ, і багато іншого.

Виставка розпочинається 24 серпня ц.р. в Народному домі Коломиї по вул. Театральній, і відбудеться до 30 жовтня ц.р.

Вхід вільний!