друкувати


Спартакіада серед сіл Івано-Франківської міської ради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-16 01:30:34

15 серпня в с. Микитинці відбулася спартакіада серед мешканців сіл Івано-Франківської міської ради. В урочистому відкритті змагань взяли участь міський голова В. Анушкевичус, який відкрив спартакіаду, заступник міського голови З. Федорук, начальник головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА М. Карабін.

Бажання позмагатися виявили спортсмени пяти сіл, а це с. Вовчинці, с. Хриплин, с. Угорники, с. Крихівці та с. Микитинці. Учасники спартакіади грали між собою у волейболі, змагалися в гирьовому спорті, армспорті та перетягуванні канату.

Поступатися чи здавати позиції не планував жоден з учасників, тому запекла боротьба розгорталася як в індивідуальних, так і в командних видах.

У підсумку кращим у підніманні гирі був Сергій Соколенко (с. Вовчинці), друге місце посів Андрій Маслов (с. Крихівці) та третім став Ігор Юхимчук (с. Угорники).

В змаганнях з армспорту І місце посів Олег Гричанюк (с. Угорники), ІІ місце – Анатолій Хлібкевич (с. Вовчинці) та ІІІ місце – Ігор Панчишин (с. Угорники).

У волейбольних баталіях перемогу святкувала команда господарів, ІІ місце посіла команда з Угорників та ІІІ місце – команда с. Крихівців.

Найбільш видовищними стали змагання з перетягування канату. Саме у фінальній боротьбі між Микитинецькою та Крихівецькою командами визначилися найсильніші. Перемогу святкували господарі змагань, відповідно срібні нагороди здобули Крихівецькі спортсмени, а бронзові медалі виборола команда з Хриплина.

У загальнокомандному заліку І місце посіли спортсмени с. Микитинців, ІІ місце – команда с. Угорників, ІІІ місце – команда с. Вовчинців, ІV місце – команда с. Крихівців та V місце – команда с. Хриплин.

Джерело: sport.if.ua