друкувати


Пожежну безпеку на Прикарпатті інспектував столичний чиновник

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-14 10:00:31

На минулому тижні в Івано-Франківській області з інспекційною метою перебував керівник служби Міністра Кабінету Міністрів України Василь Павлюк.

Столичний чиновник прибув в область з метою проконтролювати виконання рішення Ради національної безпеки та оборони України, а також постанов Кабміну, щодо недопущення виникнення лісових пожеж в період сухої спекотної погоди. Він взяв участь в черговому засіданні 10 серпня обласного штабу з координації дій органів місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування з проведення заходів та мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, а також у нараді користувачів мисливських угідь при начальнику Управління лісового господарства в Івано-Франківській області.

«Президент і Уряд України, - розповів пан Павлюк, - приділяють дуже велике значення пожежній безпеці. З даного питання видано два розпорядження Кабінету Міністрів, на місцях створено оперативні штаби, а від керівників держлісгоспів та лісокористувачів вимагається здійснення постійного чергування, наявність пожежного інвентарю, підготовлених мобілізаційних планів на випадок надзвичайних ситуацій, тісна координація з іншими зацікавленими структурами».

Автор: Сергій БІЛИЙ