друкувати


Відбулася 52 сесія Коломийської міської ради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-12 04:09:39

12 серпня 2010 року відбулася 52 сесія Коломийської міської ради. До порядку денного було внесено такі основні питання:

1. Про виконання міського бюджету за 1 півріччя 2010 року.
2. Про використання коштів з резервного фонду міського бюджету за 2009 рік та І півріччя 2010 року.
3. Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Коломиї».
4. Про розгляд протестів прокурора.
5. Земельні питання.
6. Різне

Перше пленарне засідання міської ради розпочато із затвердження звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2010 року по доходах та видатках міського бюджету. Зобов’язано керівників бюджетних установ вжити заходівщодо здійснення економії видатків та приведення їх у відповідність до визначених кошторисом коштів. На пленарному засіданні також затверджено видатки, профінансовані з резервного фонду міського бюджету за 2009 рік та за І півріччя 2010 року, прийнято уточнення міського бюджету на 2010 рік, а саме внесено зміни в обсяг доходів міського бюджету. план роботи міської ради на друге півріччя 2010 року та 6 рішень по депутатських запитах.

Прийнято додаткове рішення, яким вирішено пропонувати Івано-Франківській обласній раді встановити загальний склад Коломийської міської ради шостого скликання в кількості 50 депутатів

На пленарному засідання затверджено протокол засідання комісії з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Коломиї» та присвоєно звання «Почесний громадянин міста Коломиї» голові Коломийської районної організації Конгресу Українських Націоналістів Тодоріву Тарасу Васильовичу за значний особистий внесок у встановлення і розбудову незалежної Української держави та за особисті заслуги перед Коломийською громадою.

На сесію додатково внесено і прийнято два рішення про затвердження висновків суб’єктів оціночної діяльності щодо ринкової вартості об’єктів комунальної власності.

Розглянуто і прийнято на сесії всі земельні питання, які були внесені до порядку денного.

Всього на сесії прийнято 59 рішень.

Розгляд інших питань перенесено на друге пленарне засідання.

Джерело: Відділ організаціно-аналітичного забезпечення Коломийської міської ради