друкувати


Коломийський район активно готується до зими

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-12 03:45:28

Хоча зараз на дворі спека і не віриться, що до опалювального сезону залишається лише два місяці, влада Коломийського району почала аналізувати стан справ та підготовку підприємств житлово-комунальної галузі, закладів бюджетних установ до осінньо-зимового періоду.

Четвертий день триває об’їзд закладів освіти, культури, медицини району. Очолює комісію голова райдержадміністрації Михайло Негрич. Мета - визначення рівня підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

Задля координації дій, пов’язаних з окресленою підготовкою при райдержадміністрації створено районний штаб з питань підготовки і роботи об’єктів житлово-комунального господарства, закладів бюджетних установ в осінньо-зимовий період та розроблено організаційно-технічні заходи щодо підготовки будинків, споруд, обладнання, інженерних мереж до сталої роботи.

З метою успішної підготовки закладів освіти району до нового 2010-2011 навчального року проводиться відповідна організаційна робота відділом освіти у тісній співпраці з районною державною адміністрацією.

Так, в районі продовжується будівництво ІІ черги загальноосвітньої школи села Спас, проведено капітальний ремонт даху Жукотинської загальноосвітньої школи, триває реконструкція котелень Угорницької, Торговицької загальноосвітніх шкіл. У Великокам’янецькій та Замулинецькій школах зроблено капітальний ремонт спортзалів, завершено капітальний ремонт приміщень Ліснослобідської школи та відремонтовано санвузли у школах Печеніжин й Струпків. Всі школи підключені до мережі Інтернет.

За підсумками об’їзду буде визначено кращі шкільні приміщення та території шкіл за умовами конкурсу "Моя школа – моє життя, моя Україна". А от напередодні відзначення Дня працівників освіти на переможці отримають премії за старанність і наполегливу працю.

Залишилося зовсім небагато. Наразі триває підготовка, а на учнів чекають свіжі просторі класи і охайні приміщення.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА