друкувати


На базі ВАТ «Коломиясільмаш» буде налагоджено випуск комунальної спецтехніки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-12 10:30:40

До кінця поточного року на базі ВАТ «Коломиясільмаш» буде налагоджено випуск комунальної спецтехніки - сміттєвозів, машин з прибирання доріг.

Про це голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк домовився під час недавньої зустрічі із генеральним директором Мценського заводу комунального машинобудування, що в Орловській області Російської Федерації, Віктором Сасіним.

За словами керуючого санацією ВАТ «Коломиясільмаш» Ігоря Зарічного, передбачається відкриття майже 300 нових робочих місць, що «для Коломиї і коломиян матиме надзвичайно важливе значення».

«Домовленості є, тепер справа за позитивним рішенням Фонду Держмайна України, - наголосив керуючий санацією ВАТ «Коломиясільмаш» Ігор Зарічний. - Голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк підписав відповідного листа на ім’я Прем’єр-міністра України Миколи Азарова з великою спільною надією в те, що завод запрацює!».  

Довідка. Мценськ — місто в Росії, районний центр Орловської області.

ВАТ "Мценський завод комунального машинобудування» – одне з провідних російських виробників і експортерів комунальної і дорожної техніки. Він веде свій літопис від заснованого в 1956 році Мценського механічного заводу.
За технічними параметрами Мценський завод комунального машинобудування - одне з передових машинобудівних підприємств Росії, який випускає сучасні контейнери, підмітально-прибиральні, каналоочисні машини, самозсуви тощо.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА